У застосунку «Дія» з’явиться нова функція

bankova.com.ua, 2021-12-29 10:31
У застосунку «Дія» з’явиться нова функція

У Міністерстві цифрової трансформації повідомляють, що у застосунку «Дія» з’явиться нова функція – сповіщення українців про судові засідання.

У відомстві розповіли, що наразі дану функцію повідомлень тестують.

Якщо раніше громадяни могли навіть не знати, що йдуть слухання у суді, де вони є учасниками, зокрема, суди ухвалюють рішення про стягнення боргу за кредитним договором без відома громадян, то зараз ці правила будуть змінені, кажуть у Міністерстві.

Всі повідомлення про судове засідання людина отримуватиме у застосунку «Дія». Відтак – громадяни будуть завчасно знати, який судовий спір слухається та якою стороною виступають: потерпілим чи відповідачем.

У налаштуваннях застосунку громадянам необхідно буде увімкнути «Дозволити сповіщення», після чого почнуть отримувати автоматичні повідомлення.

Дану послугу Мінцифри розробляли разом з «Центром судових сервісів» та «Інформаційними судовими системами» – держпідприємствами, що входять у сферу управління Державної судової адміністрації.

 

Новости по теме:
Источник: bankova.com.ua

Дія нова функція
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть